Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Σχολικό Κουδούνι - Back to school





Ο Σεπτέμβρης μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, μαυρίσαμε ξεκουραστήκαμε, γεμίσαμε ενέργεια που θα μας συντροφεύει και θα μας δίνει δύναμη μέχρι να ανθίσουν οι κερασιές .
Mε χαρά θα σας περιμένω για το πρώτο μας καφεδάκι, μπλεγμένο με τα κουβάρια - μαλλιά -σοκογλυκούδια και πλεκτολουκουμάδες, στην Θεσσαλονίκη της καρδιάς μας

 Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017,στις 6 απόγευμα
 
L'atelier de la creation crochet et tricot Marieta's Yarnland


Βελόνες, βελονάκι και μαλλί ! Ρίχνουμε πόντους και η κρουαζιέρα,  αρχίζει. Κασκόλ, γιακάς, σάλι, γάντια ,ζακέτα χρώματα, νήματα και πλέξεις θα είναι η συντροφιά που θ’ ανταμώσετε  σ’αυτή την περιπέτεια.
Φέτος θα πλέξουμε με βελονάκι, με βελόνες για αρχάριες και για προχωρημένες πλέκτριες και θα γίνονται παράλληλα ,  σεμιναριακά μαθήματα για τεχνικές πλεξιματος μία φορά τον μήνα. 

  
Για περισσότερες λεπτεμέριες και το στίγμα του l'atelier , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, με προσωπικό μήνυμα στο inbox . Είστε ευπρόσδεκτες και ευπρόσδεκτοι όλες και όλοι.



 Back to school

Summer is over, we relaxed and now full of energy we'll starting the new school year.  This creative year in our atelier we'll teach crochet and knitting for beginners and advanced knitters and crocheters. More , we'll make seminars once a month for specialized knitting techniques.


On Septermber 17 at 18.00 we'll be meeting for a creative coffee in L' atelier de crochet et tricot Marieta's yarnland  with yarn, needles and hooks around . I'll be happy to see you. For more info, please send me message in inbox or email. Welcome all of you.








2 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία στην κρουαζιέρα με το πλοίο της αγάπης.... του πλεξίματος
    και προσοχή στα μπλεγμένα κουβάρια της αγάπης... της... θαλασσοταραχής!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Παυλή μου. Στην κρουαζιέρα μας θα είσαι και εσύ συνεπιβάτης και να ξέρεις ο καπετάνιος ειναι πλεκτο-θαλασσόλυκος παλαιάς κοπής. Ξέρει και τι του γίνεται,που το πάει το καράβι και οι επιβάτες του να έχουν μια δημιουργική και χαρούμενη κρουαζιέρα σε ήρεμα νερά.

      Διαγραφή